CSIMA Könyvelő Iroda

a megbízható könyvelő

Cégünk 1994 óta nyújt segítséget a kis- és középvállalkozások számára precíz és alapos könyveléssel, adótanácsadással.

Bízza a könyvelését profikra Ön is!

Miért minket válasszon?

Több évtizedes tapasztalat

Több évtizedes tapasztalat A CSIMA Könyvelő Iroda több, mint 25 éves tapasztalattal nyújt teljes körű és professzionális könyvelési szolgáltatást vállalkozások számára. Évente több, mint 100 ügyfelünknek segítünk abban, hogy a vállalkozásuk hatékonyan és szabályosan tudjon működni. A jó könyvelő ehhez elengedhetetlen!

Naprakész szaktudás

A folyamatosan változó törvényi szabályozás mellett is naprakészen tarjuk ismereteinket és tájékoztatjuk ügyfeleinket az őket érintő változásokról, teendőkről. Segítünk megtalálni az új törvényeknek megfelelő és a vállalkozás számára is legjobb megoldást a komplikált helyzetekben. Ars poetica-ánk : nem az adózás rossz, hanem a cég van rossz adózási módban!

Vállalkozó-barát hozzáállás

Ügyfeleinkkel való kapcsolattartásunkat a kölcsönös tisztelet és bizalom jellemzi. Könyvelési vagy adózási probléma esetén megkeressük a legjobb megoldásokat és segítünk meghozni a legjobb döntéseket..  Nem félünk az adóhatóság előtt képviselni ügyfelünket, vagy nagyobb adót visszaigényelni.

ÉV TAPASZTALAT

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

%

MEGBÍZHATÓSÁG

NAV BÍRSÁG az ügyfeleinknek

Bemutatkozás

Csima Melinda vagyok, a CSIMA Könyvelő Iroda vezetője. Szakképesített csapatommal 1994 óta foglalkozom könyveléssel, adóoptimalizálással, és a vállalkozások teljes körű számviteli-, bér-, és adóügyeivel. A vállalkozások indítástól kezdve, a hosszú éves működésen át, egészen a végelszámolásig végig tudjuk kísérni Önt és a Cégét.

Ügyfeleink visszajelzései

Szolgáltatásaink

  • Könyvelés egyéni vállalkozók, betéti társaságok, kft-k, társasházak, egyesületek, alapítványok részére
  • Bérszámfejtés
  • Adótanácsadás
  • SZJA bevallás készítése
  • Konzultáció és tanácsadás
  • Vállalkozás indítás
  • Végelszámolás lebonyolítása
  • Ügyfeleink képviselete a hatóságok előtt

1994 óta dolgozunk mikro- és kisvállalkozásokkal.

Jól ismerjük a problémáikat, nehézségeiket, nagy tapasztalattal tudjuk könyveiket vezetni, tanácsot adni!

Mikor érdemes könyvelőt váltania?

“A jó könyvelő nem olcsó, a rossz könyvelő pedig nagyon drága!”

Gyakran keresnek fel olyan vállalkozók, akik valamilyen okból nem elégedettek a könyvelőjükkel és szeretnének váltani. Sokan évekig halogatják a könyvelőváltást és ezidő alatt a vállalkozásuk komoly károkat szenved el. Az alábbiakban összeszedtük azokat a leggyakoribb helyzeteket, amikor érdemes lépni és egy valóban profi és megbízható könyvelőre bízni a cége ügyeit.

Nem kommunikál a könyvelője?

Közeledik az év vége és szeretne tisztában lenni a vállalkozás helyzetével, de a könyvelője többszöri kérés ellenére sem küldi az eredményt?

Mi rendszeresen kommunikálunk!

Irodánk minden hónapban a könyvelést követően elküldi önnek az eredménykimutatást, főkönyvi kivonatot, Áfa-kimutatás és a kifizetetlen vevő-, szállító állományt. Nagyobb cégnél igény esetén havonta amortizációt is számolunk, könyvelünk.  Így az ügyvezető pontosan látja, ha veszteségesen működik a cége, vagy hogyan növekszik a nyeresége.

Csúszik a bevallás, jön a bírság?

A könyvelője megcsúszott a határidőkkel és a folyószámláján már megjelent a bírság? Ezután a hatóságok az adószáma felfüggesztésével fogják fenyegetni, ami akár a vállalkozása végét is jelentheti, vagy az ügyvezetés alól évekre is felfüggeszthetik…

⇒ Naprakész, megbízható könyvelést biztosítunk!

Naprakészen könyvelünk, minden bevallást és mérleget határidőre benyújtunk. Késedelmünk egyedüli oka, ha az ügyfelünk nem adta át a szükséges dokumentumokat vagy információkat, hogy a munkánkkal haladjunk, időben elkészüljünk.

Hiányos a könyvelője szaktudása?

Nem tud válaszolni a könyvelője az Ön kérdéseire vagy nem kellően tájékozott?

⇒ Felkészültek vagyunk az adózási és könyvelési kérdésekben!

Nagyon sok energiát fordítunk a jogszabályok követésre. Rendszeresen részt veszünk szakmai továbbképzéseken és online oktatásokon. Irodánkban mindenki szakképesített, gyakran tartunk munkaértekezleteket, ahol az elmúlt időszak tapasztalatait megosztjuk egymással és átbeszéljük a tanulságokat.

Év végén kész helyzet elé lett állítva?

A könyvelője nem konzultált Önnel a beszámoló elkészítése során, gyakorlatilag Ön nélkül készítette el, és küldte be a mérleget? Emiatt csak a mérleg elkészültekor szembesült a cége eredményével, ami meghiúsíthatja a jövőbeli terveit – például nem tud pályázni, mert kiderült, hogy veszteséges.

⇒ Mi mindent egyeztetünk Önnel!

Munkatársaink a beszámoló főbb sarokszámait egyeztetik Önnel, felhívják a figyelmét a kedvezőtlen folyamatokra – például csökken a saját tőke, nagyon magas a pénztár egyenleg, vagy magas az eredménytartalék. A beszámolót csak az ügyvezető írásbeli jóváhagyása után tesszük közzé.

Könyvelője nem igényli vissza az ÁFÁ-t?

Egy ügyfelünknél döbbenten vettük észre, hogy az előző könyvelője több évnyi ÁFÁ-t nem igényelt vissza, mert félt az adóhatóság ellenőrzésétől – közel 1 milliós veszteséget okozva ezzel ügyfelemnek.

⇒ Mi magabiztosan és sikerrel képviseljük ügyfeleinket a hatóság előtt!

Nem félünk attól, ha az adóhatóságnál kell képviselni az ügyfelünket, például nagyobb adót visszaigényelni, vagy egy ellenőrzést végigvinni! Nagyon jó együttműködést alakítottunk ki az adóhatósággal, több ügyfelünket is sikerrel képviseltük már.

Elfáradt, lebetegedett a számvitelért, a bevallásokért felelős munkatársa?

Ha a könyvelője egyre többször fáradt, betegeskedik, és fennáll a veszélye annak, hogy akár máról-holnapra nem tudja elvégezni a feladatát, akkor ezzel bármikor kellemetlen helyzet elé állíthatja Önt.

⇒ Fiatalos és egészséges csapatban dolgozunk

Igyekszem nálam fiatalabb, okosabb, ügyesebb munkatársakkal körbevenni magam. Fontos számomra, hogy a feladatokat úgy osszuk el, hogy legyen közte átfedés, így ha valaki hiányzik, nem áll meg a munka. Szoktam is mondani, hogy “A Magányos farkasok ideje lejárt, Csapatban van az erő és a tudás!

Irreális áron dolgozik a könyvelője?

Lehet, hogy az Ön könyvelője irreálisan magas árakon dolgozik és még problémák is vannak?

⇒ A pénzéért, nálunk rendben lesz a könyvelése!

Nálunk a könyvelése és az adóügyei magasan képzett szakemberek kezében van, így a cége biztonságban van és Ön nyugodtan aludhat. Teljes felelősséget vállalunk a munkánkért – kár esetén kártalanítjuk.

Szinte lehetetlen a könyvelőjét elérni?

Nem elérhető a könyvelője, nem veszi fel a telefont, nem válaszol az emailekre? Ez rengeteg frusztrációt okozhat egy elfoglalt vállalkozó számára, amire pont nincs szüksége!

⇒ Mi elérhetőek vagyunk!

Munkaidőben bármikor elérhet minket telefonon, az e-mailekre pedig 1 napon belül válaszolunk.

Bízza könyvelését profikra és kérjen ajánlatot tőlünk!

CSIMA Könyvelő Iroda - A megbízható könyvelő

Cím: 2142 Nagytarcsa, Ady Endre utca 14.
Telefon: 0628/738-752, 0628/738-753
Irodai mobil: 0620/400-9340

Nyitvatartás:
Hétfő - Csütörtök: 8:00 - 16:30
Péntek: 8:00 - 14:00