VBL Contact

Pályázati tanácsadás

Hozzásegítjük Ügyfeleinket a céljaik megvalósításához szükséges forrásokhoz és segítünk eligazodni a pályázatok végtelennek tűnő útvesztőjében.

Pályázati tanácsadás

Cégünk a pályázati elképzelések ismeretében, együtt gondolkodva az ügyfelekkel, közösen alakítjuk ki azt a pályázati elképzelést, amely projektként a leginkább szolgálja céljait és ehhez társítjuk a legjobban illeszkedő pályázati lehetőséget.

Utógondozás

Egy pályázat nem ér véget a beadással, utána is rengeteg teendő marad még. A leginkább problémás terület az adminisztráció szokott lenni, de van egy jó hírünk: cégünk ezen feladatok jelentős részét is átvállalja ügyfeleinktől.

Projektvezetés

Bármilyen prjektről is legyen szó, kulcsfontosságú a megfelelő projekvezetés, ami legtöbbször házon belül nem áll rendelkezésre. Cégünk vállalja teljes projektek levezénylését, szakképzett projektmenedzser segítségével.

Szolgáltatásaink

L

Pályázatfigyelés

Ha ki akarjuk használni a lehetőségeinket, akkor minden idő számít! Ügyfeleink számára biztosítjuk a lehető leggyorsabb tájékoztatást a lehetséges pályázati forrásokról. Ehhez természetesen szükséges, hogy kellő információval rendelkezzünk a vállalkozásukról és a jövőbeni terveikről.

L

Pályázati dokumentáció elkészítése

Sokszor hallani, hogy nem kellenek a pályázatírók. Valóban nem feltétlenül szükségesek, de egy pályázati anyag összeállításához annyi részlet információra van szükség, amit csak sokéves tapasztalat birtokában lehet megszerezni. Mi tudunk segíteni a megfelelő pályázati anyag összeállításában, amely már fél siker!

L

Elszámolás segítése

Az igazság pillanata! A jól megtervezett projekt és annak következetes megvalósítása szavatolja, hogy csak olyan számlák kerüljenek be a pályázati elszámolásba, amelyet el is fogadnak. Természetesen mi az ügyfeleink nyertes projektjeit a kezdetektől a végéig elkisérjük és biztosítjuk a megfelelő szakmai és pénzügyi elszámolások elkészítését és határidőre történő beadását.
L

Utánkövetés

Egy pályázat nem ér véget annak megvalósításával és elszámolás beadásával. Minden pályázatnak van utóélete, ami alatt különböző ellenőrzések vagy jelentési kötelezettségek lehetnek.
Mi ekkor is ott állunk az ügyfeleink mellett és segítjük őket!

L

Közbeszerzési tanácsadás

Számos pályázat esetében felmerül a közbeszerzés kérdése, amelyett már az előkészítés és a pályázati dokumentáció összeállításakor tisztázni kell. 

Bővebben
A közbeszerzések jogi előírásai eléggé összetettek, amelyek között a laikusok nehezen vagy egyáltalán nem tudnak eligazodni. A közbeszerzésekhez kapcsolódó határidők is komolyan befolyásolják egy-egy projekt megvalósítását, emiatt nagyon fontos ezek figyelembevételével megtervezett ütemterv elkészítése.
Mi rendelkezünk azon jogi és közbeszerzési ismeretekkel, amelyek szükségesek a beadandó pályázati anyag pozitív elbírálásához és és a sikeres megvalósításhoz.
L

Projektmenedzsment

Tájékoztatjuk ügyfeleinket a lehetséges pályázati lehetőségekről, segítünk a pályázati dokumentáció összeállításában, a pályázati elszámolások beadásában és a megvalósítás után is segítünk nekik. Mindezen tevékenységek sikeres megvalósításához feltétlenül szükséges, hogy ott legyünk a megvalósítás során végig, emiatt vállaljuk a pályázatok projektmenedzseri és/vagy pénzügyi vezetői feladatait.

Rólunk

Cégünk 2009-ben alakult,az első tanácsadó cégek egyikeként, amely hivatásszerűen foglalkozik pályázatok és projektek előkészítésével és végrehajtásával különböző területeken.

Munkatársaink több éves tapasztalatot szereztek az EU pályázati rendszer előírásai szerinti projektek lebonyolításában, ezek közül számos kiemelt projektben töltöttek be különböző projektmenedzsment feladatot (pl. pénzügyi vezető).

Ezen kívül általános jogi, közbeszerzési ismereteinket is partnereink segítésére tudjuk felhasználni.

Miért a VBL Contact?

Sokszor a pályázni kívánó a célul kitűzött feladatot csupán nagy vonalakban határozza meg, annak konkrét kidolgozása a fenti szempontok és a szóba jöhető lehetőségek ismeretének hiányában már saját lehetőségeivel nem képes. Ilyenkor érdemes szakértői segítséget igénybe venni, hogy a legjobb esélyekkel induljunk a kívánt forrás megszerzéséért.

10+ év szakmai tapasztalat.

Számos pályázatban vettünk részt fennállásunk óta eltelt időben. Ebben voltak kisebbek és nagyobbak, sőt voltak kiemelt pályázatok is. Bátran állíthatjuk, hogy sok mindent megtapasztaltunk ez idő alatt. Ezt a tudást pedig örömmel használjuk ügyfeleink segítésére.

Pénzügyi szolgáltatások

A meglévő jogi és menedzsment szolgáltatások mellett biztosítani tudjuk ügyfeleink számára a teljeskörű pénzügyi szolgáltatásokat, pl. könyvelési, bérszámfejtési feladatok terén.
Továbbá ügyfeleink részére képzéseket ajánlunk az egyes belső, pénzügyes területeket érintő feladatokra vonatkozóan, mint pl. a számlák kiállítása, kezelése, dokumentálása, pénzügyi feladatok tervezése, stb.

Kiterjedt menedzsment ismeretek

Nem elég egy pályázat sikeres megvalósításához a projektmenedzsment ismeretek megléte, ha mellette nem rendelkezik valaki az adott vállalkozás, szervezet alapműködésére vonatkozó ismeretekkel is. Hiszen egy működő szervezet napi életébe kell azt a projektet beilleszteni, úgy, hogy ne okozzon zavart, fennakadást.
Kollégáink napi munkájuk során szinte az összes vállalkozási területtel kapcsolatban vannak, így biztosítani lehet a szükséges ismereteket.

A sikert a kudarctól egyetlen rosszul megválasztott szó különbözteti meg.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal! Küldje el üzenetét az itt található űrlap segítségével, vagy keressen minket az oldal alján található elérhetőségeinken.

Küldjön üzenetet könnyedén

Adatkezelés

Vbl Contact kft.
Címünk

2112 Veresegyház,
Margaréta u. 24.

Email

info@vblcontact.hu

Közösségi média